Siesta.

Jag hatat att ta rast när jag jobbar.. men de måste vi såklart.. så sitter med en välförtjänt kaffekopp o stirrar på tåg... maskinkaffet är inte det godaste...
 
 
Häromdagen drog vi fram lite julpynt.. blir sporadiskt pyntat.. har alldeles flr många klåfingriga händer hemma.. Gabriel har redan lyckats ha sönder ljusstaken i köket.
Dock tkt de små det var vääääldigt intressant... nästan för intressant;)
 
 
 
Eftersom jag jobbade länge i tisdags slutade jag något tidigare i går. Passade bra för då hann jag leka administratör en stund innan dagishämtning.
 
Asså vi säljer Bingolotter o julkalendrar genom fotbollen... massa pengar swishas, gäller att hålla kollm sen swishas det pengar till insamlingen till fröknarna så kan nästan titulera mig som bankman. Nåväl, är något rörig i huvudet. Så i går när jag kom till fotbollsträningen o skulle lämna över Bingolotter o det till en annan hade jag lagt mina räkningar där... jeeeze... 
Satt o skulle betala räkningar samtidigt som jag räknade på lotterna o så kom jag inte in på banken så då hamnade nog räkningarna liiite fel;)
 
Var helt slut efter fotbollen i går. Tänker inte klaga för det är jätteroligt; det är bara ett konstaterande.
Ikväll är det styrelsemöte oxå o i morgon tjejkvälll.. har blivit en del för Adde att ta han dom de senaste veckorna.. läggningar osv... min klippa!!
 
 
Nåväl.. ska gå o storstäda ett gym.. mer spännande blir det inte ;)