Inte ens med körkort.

Hej. Men va fan. Sena Jennie Ab.
 
Vincent valde att vakna 4.50 i morse.. så varit rätt väck ;)
 
 
Ännu en skillnad på 1 o 2 små barn. Vägrar han somna om kan ni ge er fan på att han kmr väcka den andre. Därav hoppa ut till soffan. Gosen var med. Likaså nya spindelapan från Parken zoo. Pocoyo på. Njo halvdova fram till 9 sen var man tvungen upp.
 
Gjorde alla måsten sen drog jag först o hämtade utt passen.. fick bara med mej 5 hem. Adde måste hämta sitt själv trots att jag hade hans körkort med. Hon i kassan lämnade ut dem med meningen "här har du en son..." efter tredje "sonen" svarade jag "jaaa de är några stycken"
 
 
Inte fan får man se glad ut heller. Sebbe o Alek undrade varför.. jag har inget bra svar på det. Men idag hörde jag en polis tala om för en familj att det har med att vissa drag i ansiktet kan "förändras"... jaja vi säger väl det då...
 
Sen upp högre på stan. Försöka hitta nåt till lillsnörpa jag skulle få se sen. Shoppade på mej det o ett par badskor till Alek. Sen ut mot Ene o hennes nyblivna fsmilj. Eller ja tillskottet kom ju förra veckan, karln har hon haft ett tag.
Jag dog lite när jag såg den lilla lilla lilla. Herregud. Jag blev blödig o tårarna rann.. så brular jag inte reagera. Tror det var en kombination av att vara SÅ glad för deras skull o inse att jag aldrig mer får en så liten rackare.
Att hålla i henne.. hon vägde luft o då är ju inte mina små jättegrabbar. Herregud. All lycka till er <3
Fick krusbärspaj... smakade rababärberpaj.. men nu kan jag i alla fall säga att jag kekat krusbärspaj;)
 
Efter en stund åkte jag o handlade. Resväskor o sen maxi.... avslutade med att hämta upp goodiebag på Rynninges kansli inför Aleks fotbollsskola nästa vecka.
 
 
Fredagsmyset här... eeeh...
Ssmtidigt som det är tråkigt att det inte alltid blir film o mys så satt jag med dem en stund o lyssnade... herregud va de är sociala när de sitter o spelar !!!!
 
Men tröttnade på att lyssna så nu har jag stängt in mej i sebbes rum vid hans skrivbord... fixa inför Aleks kalas i morgon o på söndag ;)
 
 
 
Antar att jag kommer hänga här en stund ;)